Home / Najčitanije / Ana je htela da pobedi seksualnu rutinu sa svojim dečkom, a promenila je njihove živote ZAUVEK!

Ana je htela da pobedi seksualnu rutinu sa svojim dečkom, a promenila je njihove živote ZAUVEK!

Ana i Budimir su punih devet godina bili verni jedno drugom. Oboje imaju uspešne karijere. On je advokat u poznatoj advokatskoj kancelariji u Beogradu, a ona ekonomista u jednoj stranoj firmi koja godinama uspešno posluje u Srbiji. Slobodno vreme koriste za putovanja po Evropi, a godišnje odmore da bi videli i upoznali daleke zemlje i njihove kulture.

Porodice i prijatelji su ih često pitali kada će ljubav krunisati brakom i obogatiti decom, a njihov odgovor je bio „papir nam ništa ne znači i ima vremena za decu“.

Ana je jedne noći iznenada pokrenula priču uvođenja novih stvari u njihov seksualni život. Budimir je bio više nego iznenanđen ovim predlogom znajući da ona uživa u misionarskoj pozi. Njegovom iznenađenju tu nije bio kraj, jer sledeće što je njegova devojka predložila, bilo je uvođenje treće osobe u njihov krevet. Ana je ljubomorna i posesivna partnerka koja Budi ne dozvoljava da ide sam u posetu svojim roditeljima, a kamoli da sa koleginicima i drugaricama pije kafu pa ga je predlog da probaju „trojku“ još više iznenadio.

– Ana, dušo, jesi li sigurna u to što govoriš? Imaš li na umu neku tvoju drugaricu? To je sjajan predlog, volim te, rekao je Budimir posle prvobitnog šoka.

– Ne dolazi u obzir da to bude žena. Hoću muškarca, rekla je ona.

Budimiru se ova ideja već nije dopala.

– Dušo, šta ti je? Sviđa ti se neko? Viđaš se sa njim? O kome se radi? Da li ga poznajem, postavljao je pitanje za pitanjem, zbunjen i pomalo ljut Buda.

– Ne viđam se ni sa kim, ludice, odgovorila je Ana sa osmehom i dodala:

– Hajde da nađemo nekog mladog pastuva da nas oboje zadovolji i zabavi.

Budimir je bez reči posmatrao neko vreme Anine oči koje su sijale, a potom uz „Kasno je, hajde da spavamo“, isključio svetlo i okrenuo se na suprotnu stranu od svoje devojke. Uzalud je pokušvao da se uspava jer ga je ujutru čekalo bitno suđenje(ročište), koje su pratili novinari. Zoru je dočekao budan.

Ustao je, istuširao i obukao novo plavo odelo, pre nego što se njegova devojka probudila.

– Ti si već spreman, jesam li se ja to uspavala, što me nisi budio, pitala je Ana kada je otvorila oči i videla ga spremnog za izlazak iz stana.

– Nisi, još nema sedam sati, moram da idem da se pripremim za ročište, biće pristuni mediji, ne smem da pogrešim, rekao joj je i izašao iz stana.

Budimir je maksimalno profesionalno vodio ročište i branio svog klijenta, ali je ostatak dana proveo u razmišljanju „zbog čega je njegova ljubav poželala drugog muškarca“.

– Šta meni fali, zbog čega joj nisam dovoljan, bila je misao koju nije mogao da izbaci iz glave. Uveče nije imao snage da vodi ljubav sa Anom. Ona je želala da razgovaraju o tome šta njega muči, a on da spava.

Narednih dana , situacija između ljubavnog para postajala je sve napetija. Počeli su da se udaljavaju jedno od drugog, i Budimir je shvatio:

– Ja tu ženu obožavam. Ako želi još jednog muškarca pored mene u krevetu, ispuniću joj fantaziju.

Odmah je poslao poruku Ani:

„Draga, želim da večeramo van kuće i razgovaramo. Volim te“

Ona je predložila restoran. Oboje su blistali. Gledali su se kao da su na početku veze, a onda je romantični trenutak prekinuo Budimir:

– Znaš, želim da uradimo ono što si predložila. Kako da nađemo dečka za „trojku“, upitao je tonom koji koristi na saslušanju svedoka u sudnici.

Ana samo što nije vrisnula od sreće. Imala je unapred spreman odgovor.

– Hajdemo noćas na jedan sajt za četovanje, tamo ima mladih studenata. Tom dečku koji bude želeo da nam se pridruži u krevetu možemo pomoći i finansijski, ako to bude uslov da sačuva našu privatnost, rekla je ona.

Budimir je mislio da je to loša ideja, ali nije želeo da joj kontrira.

Proveli su celu noć na popularnom sajtu za četovanje koristeći nadimak „Par_za_decka“. Sve ponude koje su dobili bile su neozbiljne. Nisu odustali, ali se situacija ponavljala iz noći u noć. Kad su rešili da odustanu od potrage i ideje o seksu sa mladićem sa interneta, javio se Marko.

Marko je imao 22 godine, rodom iz Kikinde, student Pravnog fakulteta. Delovao je ozbiljno i zainteresovano. Razmenili su brojeve telefona i našli se već sledećeg dana u jednom kafiću na Senjaku.

Budimir je imao tremu i uglavnom je ćutao, dok su Ana i Marko odmah pronašli zajedničku temu – ljubav prema životinjama.

Proveli su više od dva sata u neobaveznoj priči, a kako je vreme prolazilo i Budimir se sve više opuštao, pa je on pokrenuo temu zbog koje su se i našli:

– Dobro, Marko, hoćeš li odmah sa nama?  Mi bismo ipak uzeli sobu u hotelu, znaš kako je, a tebi smo spremni i da platimo za to što ćeš nam praviti društvo…mislim, razumeš…

– Ne želim ja da vi meni bilo šta platite. Meni ste vas dvoje super i zadovoljstvo mi je što ste me izabrali, rekao je Marko samouvereno.

– Vidi, Marko, sa mnom nemaš ništa, samo sa njom, rekao je Buda i pokazao rukom na Anu koja se blago osmehivala.

– Na to sam i mislio, rekao je Marko i pružio ruku Budimiru.

Krenuli su prema hotelu. U kolima je bio muk. Kada su ušli u sobu, Ana je prekinula tišinu:

– Predlažem da svi prvo odemo pod tuš.

– Naravno, dame imaju prednost, rekao je Marko.

Posle Ane, u kupatilo je otišao Buda, pa za njim i Marko. Dok se mladi ljubavnik tuširao, Ana i Buda su legli bez odeće u krevet. Buda je počeo da je ljubi po telu, a kada je Marko izašao iz kupatila, pridružio mu se.

Obojica su imali Anu te noći. Kad su završili ono zbog čega su se našli, ležali su još pola sata u krevetu, a onda je Buda ispratio Marka, ponuduvši mu novac za taksi, što je on odbio.

– Hvala ti ljubavi, rekla je Ana Budi nakon što se vratio u krevet.

Video je u njenim očima koliko je srećna pa joj je pod utiskom rekao:

– Ako ti se toliko svidelo, ponovićemo. Marko je sjajan momak.

– Jeste, hoću ljubavi, hvala ti, rekla je Ana, a potom zaspala na njegovim grudima.

Susret sa Markom ponovili su za sedam dana. Ovog puta su pravo otišli u hotel. Ana je nakon „trojke“ ponovo blistala. Njenu promenu su svi primetili. Budimir je osetio da su njene emocije prema njemu jače otkada su počeli da se viđaju sa Markom pa je on inicirao da susreti budu češći.

Kada su se uverili da je Marko korektan i pouzdan mladić, pozvali su ga u njihov zajednički stan na Vračaru, kod Kalenić pijace.

Jedne noći, za vreme seksa, Budmirov pogled se sreo sa Markovim. Marko je zadovoljavao Anu, a gledao bezobrazno Budimira. Obojica su doživeli uzbuđenje. Buda je poželeo da ima odnos sa Markom i jasno mu je to dao do znanja. U trenutku velike strasti, Marko je zanemario Anu, i okrenuo se zadovoljavanju Bude. Ani to nije smetalo.

– Nova stvar u našem seksulanom životu, pomislila je kada je videla koliko njen dečko uživa.

Nakon poslednje Markove posete u kojoj su oboje uživali, Ana nije htela da postavlja pitanja svom dečku, a Budimir ništa nije govorio. Međutim, bilo je očigledno da je uživao, i da mu je prijao odnos sa Markom.

Nakon nekog vremena, Marko je sve ređe počeo da dolazi u njihov dom na „trojku“. Kako je Budimir održavao kontakt s njim, govorio je Ani da mu je počeo ispitni rok i da mora mnogo da uči. Ona nije sumnjala u njegove reči.

Jednog dana, u firmi u kojoj je zaposlena, nestalo je struje, veliki kvar na elektro mreži, i kako su iz EDB-a rekli da neće biti otklonjen do kraja dana, šef joj je kazao je slobodna i da može da ide kući dva sata ranije.

Kada je došla ispred stana i pokušala da otključa vrata, nije mogla jer je s druge strane već bio ključ. Pozvonila je, ali niko nije otvarao. Pozvala je Budu i čula zvono njegovog telefona iz stana. Počela je da lupa na vrata rukama i govori “Otvori“.

Posle nekoliko minuta, Buda joj je otvorio vrata samo u donjem vešu. Ona je upala u stan i histerično počela da viče:

– Šta se dešava, s kim me varaš?

Tada je videla Marka. Stropoštala se na stolicu i počela da jeca.

– Ne mogu da verujem šta se meni dešava, ponavljala je.

Njih dvojica su se nemo gledali i ćutali. Posle nekoliko minuta, Marko se obukao i otišao iz njihovog doma. Ostali su sami. Bilo je vreme da Budimir Ani kaže istinu:

– Marko i ja se volimo, izvini, jebi ga…

– Đubre, ološu, kretenu, vikala je Ana.

On je stajao nepomično i trpeo sve njene uvrede,  a potom je spakovao svoje stvari u jedan kofer i obratio joj se:

– Večeras ću prespavati u hotelu. Kad budeš spremna da razgovaramo, pozovi me. Možeš da ostaneš ovde koliko želiš, ali kad odlučiš da počneš novi život, pomoći ću ti da nađeš stan i platiti kiriju za godinu dana.

Nakon nekoliko dana Ana je prihvatila situaciju u kojoj se našla i preuzela odgvornost za ono što se desilo.

Ona i Budimir su se rastali bez teških reči. On joj je napomenuo da može da se osloni na njega.

Marko i Buda su nastavili vezu, ali do danas nisu počeli da žive zajedno.

PROČITAJTE I OVU ISTINITU PRIČU: MOŽE LI MUŠKARAC DA OPROSTI BRAČNU PREVARU? Bojan se nakon 20 godina braka našao pred teškom odlukom, ono što je uradio iznenadiće mnoge (ne)prijatno!

S. V.

Foto: pexels.com

 

 

 

Check Also

“Tatina princeza na zrnu graška” je ušla u svet odraslih iz kog je posle 20 godina braka pobegla u drugu krajnost

Ljubav dođe kada se najmanje nadamo i uopšte nema veze sa tim koliko godina imamo. …

Ostavi komentar

avatar
  Pretplati se  
Obavesti me o
error: Content is protected !!