Home / Naslovna / ŽIVOTNA FILOZOFIJA IZABELE ROSELINI: Sreća je disciplina – nerviraju me bore, ali mi karmin i dalje super stoji!

ŽIVOTNA FILOZOFIJA IZABELE ROSELINI: Sreća je disciplina – nerviraju me bore, ali mi karmin i dalje super stoji!

Predstavljamo vam PET odličnih saveta za bolji izgled i zadovoljstvo u životu koje primenjuje glumica Izabela Roselini.

Dnevna rutina

– Još kada sam bila mala, koristila sam kreme. Sada, koristim kremu za lice, protiv bora oko očiju, kao i kremu za sunčanje koju stavljam i zimi, priznala je Izabela kada je krenula da otkriva specijalne metode uz pomoć kojih uspeva da održi snagu i vitalnost.

Hiruški zahvati

– Mislim da su takve operacije stvar ličnog izbora – ako neko želi to da uradi, neka uradi. Rođena sam sa deformitetom kičme i imala sam nekoliko operacija i sama pomisao da treba da idem u bolnicu izaziva mi strah. Neke glumice su i dalje prelepe i nisu imale intervencije. A što se tiče botoksa, gledam na to ovako – posedujem organsku farmu i zaista mi je neshvatljivo da neko jede organsku hranu, ali da ubrizgava otrovne injekcije.

Pozitivno razmišljanje

– To je deo mog života, imam utisak da sam rođena radosna. Sreća je disciplina, ono što imamo i da se osećamo zahvalnim. Nije da ustajem svako jutro i govorim da je sve u redu – nerviraju me bore, ali mi karmin i dalje odlično stoji!

Oblačenje

– Ne postoji samo jedan način da izgledate elegantno – oblačenje i šminkanje su ipak neke poruke, stvari koje nam pomažu da prezentujemo sebe na najbolji način. Elegancija je stvar uma, specifičnog uma!

Radoznalost kao motivacija

-To je takođe deo moje prirode, ali i poziva kao glumice. Radoznala sam i kada pišem i kada glumim i mislim da je to neophodno da bismo bili uspešni. Što više da saznamo, istražujemo!

Izvor: Elle.rs

Foto: Printscreen/Youtube

 

Check Also

LEKOVITA HRANA: Recept za supu koja je do 100 puta efikasnija od antibiotika!

U sezoni virusa i gripa, malo ko se izvuče bez posete lekaru, injekcija i antibiotika. …

Ostavi komentar

avatar
  Pretplati se  
Obavesti me o
error: Content is protected !!