Home / Naslovna / Kako sam otkrila da je jedan od najvećih protivnika Gej parade – biseksualac

Kako sam otkrila da je jedan od najvećih protivnika Gej parade – biseksualac

Kada sam pre nekoliko godina ispričala prijateljima da sam na sajtu za četovanje upoznala oca jedne popularne pevačice, niko mi nije verovao.

– Ma nije to on, nema šanse –  govorili su mi  – to se neko predstavlja kao on.

Da bih dokazala, ne znam ni sama šta i kome, prihvatila sam njegov poziv da se sretnemo u kafiću. Pojavio se čovek čiju sam sliku bezbroj puta, do tada, videla u štampi i na televiziji. I po običaju, oni koji mi veruju, verovali su i posle toga, a oni koji ne veruju, i dalje su tvrdili da je sve „izmišljotina“, a ja sam sebi na vrat navukla tog „gospodina“ jer mi je narednih godina slao SMS poruke da se ponovo vidimo, ovog puta u jednom stanu na Novom Beogradu. Na kraju sam broj telefona, na koji mi je pisao, bacila u đubre. O „gospodinu“ se i dalje informišem preko medija.

Ivan je bio drugačiji sagovornik od ostalih. Želeo je da pratim njegov pravac u priči i nije mi ostavljao prostor čak ni da pokušam da promenim tok. Bilo mi je jasno da je došao da olakša dušu, da nepoznatoj osobi skriven iza nadimka „Nezni_vitez“,  otkrije ono što prijatelju ne bi ni u ludilu. U početku nisam znala  ko je on, niti koju tajnu krije.

Razgovor smo počeli uobičajnim pitanjima na mreži „Odakle si, koje si godište, čime se baviš“. Rekao mi je da je iz Beograda, stariji desetak godina od mene i da radi javni posao.

– Ne bih o tome, ako me razumeš, rekao je.

Razumela sam i predstavila se kao „kasirka u poznatom trgovinskom lancu“. Znala sam da mi se neće otvoriti ako kažem da se bavim novinarstvom.

Pričali smo o svakodnevnim temama. Rekao mi je gde voli da izlazi. Kada je pomenuo naziv splava, odmah mi se uključila lampica „Hej, pa tu uvek intervjue zakazuje jedan političar“, ali nisam mu to napisala.

Pomenuo je i da mu je prijatelj jedan poznati voditelj, ali i da je nedavno sa dugogodišnjom devojkom bio na moru u poznatom grčkom letovalištu.

– To je to, to je Ivan sto posto, pa on je bio tamo i nedavno se vratio, izlazi na taj splav i druži se sa tim poznatim likom, sve kockice su mi se sklopile, ali samo onu glavnu nisam uspela da nađem – tajna koju krije.

Pomislila sam da ne bi bilo dobro da ga požurujem. Poštovala sam pravilo koje je odredio – on vodi razgovor, ja ga pratim.

– Kakva su ti iskustva na ovom sajtu, pitao me je.

Ispričala sam mu da su pozitivna i da se u razgovoru odmah vidi ko je kakav tako da kasnije, kada se sretnemo, nema problema.

– Da budem jasan do kraja, ti i ja se nećemo videti nikada, rekao je.

– Okej, kako ti želiš, napisala sam, a pomislila „i bolje je tako jer kad bi me video i saznao da sam ga lagala za identitet, ne bih se dobro provela, posebno ako mi otkrije svoju tajnu“.

– Na kakve priče si ovde nailazila, pitao me je.

– Na svakakve. Pre neki dan mi je čovek ispričao kako živi sa devojkom, ima privatni biznis, ide na gej žurke, a tvrdi da nije peder, zamisli, kaže da to radi da bi uspeo u poslu…

– I nije peder, dobro ti je rekao, napisao mi je čovek koji se u javnosti zalaže protiv gej parade.

– Dobro biseks, ali on i to negira, ispravila sam se.

– Pa nije ni biseks, bio je odlučan.

Nisam znala šta da mu napišem na to. Čekala sam sledeću njegovu poruku i pomišljala, ako se ne oglasi za par minuta da mu napišem:

– Ustalom njegova privatna stvar šta radi, ne zanima me.

Međutim, odgovor od njega je stigao brže nego što sam očekivala.

– Ja na primer nikada nisam bio sam sa muškarcem, ali jesam sa devojkom i još jednim parom. Za mene ne možeš da kažeš da sam peder. I užasno me nervira ta reč kada je čujem van kreveta, napisao je.

Ovo postaje zanimljivo, pomislila sam. Najveći homofob kojeg poznajem mi je priznao da je vodio ljubav sa drugim muškarcem! Vau!

– Izvini, nisam imala nameru da te uvredim. A kako to misliš sa još jednim parom vodite ljubav ti i tvoja devojka, jel to „svingeraj“?

– Moglo bi se tako reći, ali mi ne idemo na takve žurke, ovo su provereni ljudi, deset godina se viđamo sa njima na različitim destinacijama po Evropi, oni su inače iz Amerike.

– Amerikanci…?

– On je naš, a ona je Amerikanka. Moram da vodim računa s kim se viđam zbog posla kojim se bavim, priznao je.

– Razumem. Jeste li se videli sa njima i sada, kada ste bili u Grčkoj?

– Jesmo, hoćeš li da ti ispričam kako je bilo?

– Ako želiš, neću te prisiljavati, rekla sam mu, a gorela od želje da čujem baš svaki detalj.

– Oni su malo stariji od mene i moje devojke. Upoznali smo se u Grčkoj pre deset godina. Miroslav je u Ameriku otišao još kao student, sada ima uspešan biznis, bavi se transportom, a Dženi je pilates instruktorka, čak je bila lični trener nekih muzičkih zvezda, odlično izgledaju, nemaju potomstvo, napisao mi je Ivan aka „Nezni_vitez“.

Otkrio mi je da su izašli na večeru, sprijateljili se, a onda su im Miki i Dženi priznali da su svingeri dugi niz godina. Dali su im signale da bi i sa njima imali seks. Ivan je o tome razgovorao sa svojom devojkom. Ona je odmah pristala, dok je on imao „kočnice“ zbog Miroslava. Dženi mu se mnogo dopala.

– I danas ima izvajano telo, na kom bi joj duplo mlađe devojke pozavidele, a prešla je pedesetu, kazao je.

Prvi put su sa njima imali seks pod dejstvom alkohola.

– Pili smo do kasno u noć u jednom baru na plaži, a onda su nas oni pozvali u njihov hotelski apartman. Otišli smo i nastavili da pijemo. Pričali smo uglavnom na engleskom zbog Dženi, ali posle nekoliko flaša viskija, prešli smo na maternji. Instruktorki je bilo dosadno pa je uključila muziku i počela da se uvija oko nas. Pružila je ruke mojoj devojci i pozvala je da zajedno plešu. Igrale su uz „Weekend games“ , taj prizor me je ložio, otkrio je.

Prema Ivanovoj priči, Dženi je poljubila njegovu devojku tek iz petog pokušaja jer je ona sklanjala pogled i okretala glavu u drugu stranu kad god bi joj instruktorka prišla blizu.

– Kada sam ih video kako se ljube, bio sam gotov. Miki nas je pozvao da pređemo u spavaću sobu. Privukao je svoju ženu sebi i počeo da je skida. Brzo je ostala bez malo odeće koju je imala na sebi. Skinuo se i on i uopšte mi nije bilo gadno da ga gledam, rekao je Ivan.

Te noći nije imao snage da vodi ljubav sa svojom devojkom, već ju je povukao za ruku i izveo iz apartmana, ostavivši par da uživaju jedno u drugom. Odlučili su da im se sledeće noći pridruže. Pili su grčko nacionalno piće – uzo, koje im je pomoglo da se opuste.

– U početku smo, svako na svojoj strani kreveta, vodili ljubav sa svojim partnerima, a onda je Dženi počela da me ljubi dok je njen muž prišao mojoj devojci i nežno je uhvatio za grudi, napisao je.

– Jesi li osetio ljubomoru, pitala sam.

– Nisam, šta više, uživao sam u prizoru, palio me je, bio je iskren moj sagovornik.

– I?

– Šta „i“?

– Ako si ti vodio ljubav s njegovom ženom, a on s tvojom devojkom, kako si onda „imao seks sa oboje“, pitala sam.

– A to. Eksperimentisali smo. To je došlo posle nekoliko godina. Isto smo se napili.

– Kakav je osećaj voditi ljubav sa muškarcem i ko je tu koga, ako me razumeš?

– Za mene nema razlike, samo što je sa muškarcem uzbuljivije, agresivnije, rekao je.

– Jel mu nešto govoriš dok se ….?

– Da! Ja njemu „pederu“, on meni „ljubavi“, napisao je.

Bila sam iznenađena celom pričom. Borac protiv gej parade se jebe sa muškarcem, a ja ne mogu da ga pitam „pa, dobro rođače, što si peder, što se deklaririšeš kao protivnik homoseksualizma, kada ti u tome uživaš?“.

Bilo je prilično kasno. Zahvalio mi se na razgovoru i nestao sa mreže. Više ga nisam videla pod tim nadimkom na četu. Videla sam ga nekoliko dana kasnije na televiziji, ne znam o čemu je pričao, jer čim se pojavi njegov lik ja u  glavi jedino imam scenu u kojoj je on s drugim tipom, i čujem „pederu – ljubavi“.

S. V.

Foto: pexels.com 

 

 

 

 

 

Check Also

LEKOVITA HRANA: Recept za supu koja je do 100 puta efikasnija od antibiotika!

U sezoni virusa i gripa, malo ko se izvuče bez posete lekaru, injekcija i antibiotika. …

Ostavi komentar

avatar
  Pretplati se  
Obavesti me o
error: Content is protected !!