Home / Astrologija / IZRAČUNAJTE KAKO SE NUMEROLOŠKI SLAŽETE SA PARTNEROM: Jedna kombinacija brojeva je idealna!

IZRAČUNAJTE KAKO SE NUMEROLOŠKI SLAŽETE SA PARTNEROM: Jedna kombinacija brojeva je idealna!

Osobe s različitim brojem u bioritmu bolje se slažu nego oni koji imaju isti. Razlog je taj što se tako osobe bolje dopunjuju i lakše prelaze preko kritičnih i problematičnih situacija.

Bioritamski broj pokazuje naše funkcionisnaje kroz dan, ono što pokreće našu energiju i sve ono što je blokira. Za ovaj broj bi se moglo reći da nas ne definiše kao lični broj, ali pokazuje naše svakodnevne aktivnosti, navike i potrebe. Sabiranjem vašeg i partnerovog bioritma dobićete odgovor kako biste se slagali u svakodnevnom životu i ljubavi uopšte.

Kako izračunati?

Primer:

Vaš datum: 14. 3.

Partnerov datum: 25. 6.

Formula za sabiranje bioritma je zbir dana i meseca rođenja.

1+4+3 = 8

2+5+6 = 13, a to je 4

Sinastrija bioritamskog broja dobija se jednostavim sabiranjem vašeg i partnerovog bioritma.

8+4 = 12, a to je 3

Sinastrijski brojevi bioritma:

X + Y = 1

Ovo je racionalna veza koja ima potencijala da opstane na duže staze. Broj 1 predstavlja snagu i ukoliko se partneri dopunjuju  – ovo je uspešna kombinacija. Partneri bi samo trebalo da pripaze da ne budu sitničavi i da time ne opterećuju odnos.

X + Y = 2

Ovo je veza u kojoj će jedan od partnera na neki način biti blokiran i iskorišćavan protiv svoje volje. U ovoj vezi – vođa je uvek izabran. Uglavnom u ovom spoju bolje prolazi osoba sa neparnim bioritamskim brojem, dok druga – s parnim brojem, iz veze izlavči finansijku korist.

X + Y = 3

Veoma emotivna veza puna strasti, ljubavi i osećajnosti. Ovde partneri ispunjavaju svoja emotivna očekivanja. To najčešće održava vezu zauvek.

X + Y = 4

Težak spoj. Ovo je inače mnogo bolja kombinacija za poslovnu saradnju. U ovom odnosu ima mnogo prepreka i otežanja koje je teško prevazići. Kada emocije popuste, dolazi do međusobnog optuživanja i nakon toga dolazi do prkeida veze.

X + Y = 5

Uspešan spoj. Počinje i nastavlja se prijateljskim odnosom, sa mnogo slobode za oba partnera. Ovaj broj im daje velike mogućnosti, pa ukoliko partneri rade na svom odnosu, veza će svakako opstati.

X + Y = 6

Veza je predodređena da završi brakom pa može biti veoma funkcionalna i uspešna. Ovde je osnova porodica  i malo ko može uticati na razvoj ovog odnosa.

X + Y = 7

U ovoj vezi bi partneri trebalo da budu obzirni jedno prema drugom. Veza može biti duhovno dobra, ali svejedno veoma teška i opterećujuća. Teškoće koje dolaze su posesivnost, ljubomora i sumnjičavost/nepoverenje. Teško održiv spoj.

X + Y = 8

Mirna i harmonična veza, ali bez velike strasti. Finansijski stabilan odnos. Ovaj spoj je smirenje za oba partnera. Kod privremenog prekida uvek dolazi do obnavljanja veze.

X + Y = 9

Karmička veza kroz koju je potrebno proći. Partneri su se morali sresti i spojiti tako da provedu deo života zajedno. Često to nisu veze koje traju zauvek, već su to svojevrsne lekcije kroz koje je potrebno proći i naučiti nešto važno.

Izvor: www.facebook.com/TarotGalaxy 

Foto: pexels.com

Check Also

AUTOSUGESTIJA IMA MOĆ: Izgovarajte ovu rečenicu tri puta dnevno tokom mesec dana i desiće se čudo!

Poznati francuski psiholog Emil Kue je u jednoj bolnici u kojoj je radio u Parizu, sproveo ekspertiment na svojim pacijentima, …

Ostavi komentar

avatar
  Pretplati se  
Obavesti me o
error: Content is protected !!