Home / Naslovna / Mister Bin nakon 20 godina otkrio istinu o čuvenoj sceni sa ćurkom na glavi

Mister Bin nakon 20 godina otkrio istinu o čuvenoj sceni sa ćurkom na glavi

Sećate li se scene Mister Bina s ćurkom na glavi? Glumac Rovan Atkinson je u ovom popularnom britanskom sitkomu glumio od 1990. do 1995. godine, a kasnije su snimljena i dva filma.

U epizodi “Srećan Božić Mister Bin” nespretni lik, gubi ručni sat u ćurki koju je punio pa gurne glavu unutra da ga potraži. Zaplet nastaje kada ne može da izvuče glavu iz ćurke. U intervjuu za “PeopleTV”,  63-godišnji glumac otkrio je kako je zbog te scene imao bolove u leđima mesecima.

– Iako je bila reč o rekvizitu, ćurka je bila neverovatno teška, a to je imalo strašne posledice na moj vrat i leđa mesecima kasnije. Povreda rekvizitom zle ćurke, rekao je Atkinson.

Tokom intervjua Atkinson je otkrio i kako je došao na ideju da snimi Mister Bina.

– Ričard Kurtis i ja smo upoznali kad smo studirali na Oksfordu, gde smo već radili neke vizualne skečeve. Nismo ih zvali “Mister Bin skečevima, ali su to bili. A do tada sam otkrio da se mogu izraziti vizualno kad me pitaju da ispričam smešnu priču, bez reči, rekao je on.

Izvor: PeopleTV

Foto: Printsceern/MovieClips

Check Also

AUTOSUGESTIJA IMA MOĆ: Izgovarajte ovu rečenicu tri puta dnevno tokom mesec dana i desiće se čudo!

Poznati francuski psiholog Emil Kue je u jednoj bolnici u kojoj je radio u Parizu, sproveo ekspertiment na svojim pacijentima, …

Ostavi komentar

avatar
  Pretplati se  
Obavesti me o
error: Content is protected !!