Home / Astrologija / U NEDELJU OTVORITE SRCE I DESIĆE SE ČUDO: 11. novembar 2018. je najmoćniji dan u poslednjih 100 godina!

U NEDELJU OTVORITE SRCE I DESIĆE SE ČUDO: 11. novembar 2018. je najmoćniji dan u poslednjih 100 godina!

 

U nedelju je 11. novembar – vibracijski snažan dan zbog činjenice da se radi o 11. danu 11. meseca. I mi smo u godini broja 11, što ga čini jednim od najmoćnijih dana u više od poslednjih 100 godina.

1111 ili 11/11 poseduje poseban duhovni značaj jer se veruje da je to broj duhovnog buđenja i moćnih novih početaka. Kada često vidite 11:11 na satu ili kada ste privučeni brojem 1111, to često ukazuje na nadolazeću promenu ili buđenje koje se pojavljuje na horizontu.

Anđeli, duhovni vodiči i svemir koriste brojeve kao način povezivanja i komuniciranja s vama. 1111 obično koriste Božanska bića kako bi vam pomogla da odaberete pravi smer i kako bi vam osvetlili put ispred vas.

U numerologiji, broj jedan označava nove početke, ali kada postoji niz, poput 11. novembra (11/11), to stvara snažnu energiju za dan koji nam omogućava da se svi probudimo za novi potencijal, piše Mystical raven.

11. novembra je moćno vreme da promenite svoj život, postavite namere ili dublje kopate kako biste otkrili istinu. Nova buđenja, nove informacije i nove nivoe prosvetlenja – sve je to moguće na ovaj dan zbog ove energije.

Misli za ovaj važan dan

Ako osećate da vam je život usporen, ako se osećate bolesno i umorno od iste stare stvari, 11. novembar sigurno će vam doneti dah novog vazduha.

Da biste iskoristili energiju 11. novembra u svoju korist, morate je aktivirati.

Otvorite srce energiji i poželite dobrodošlicu u vibracijama novih početaka.

Izvor: stil.kurir.rs/atma.hr

Foto: pexels.com

Check Also

AUTOSUGESTIJA IMA MOĆ: Izgovarajte ovu rečenicu tri puta dnevno tokom mesec dana i desiće se čudo!

Poznati francuski psiholog Emil Kue je u jednoj bolnici u kojoj je radio u Parizu, sproveo ekspertiment na svojim pacijentima, …

Ostavi komentar

avatar
  Pretplati se  
Obavesti me o
error: Content is protected !!