Home / Astrologija / STIŽE “DUGA MESEČEVA NOĆ”: 22. decembra vlada najjači Pun Mesec 2018. godine – Hrastov Mesec u Raku

STIŽE “DUGA MESEČEVA NOĆ”: 22. decembra vlada najjači Pun Mesec 2018. godine – Hrastov Mesec u Raku

Zbog hladnih decembarskih dana, ovaj Pun Mesec se naziva Hrastov ili Hladni mesec, a zbog toga što je u pitanju poslednji mesec u godini, poznat je i kao Duga mesečeva noć. Prema verovanju, na ovaj Pun Mesec je potrebno zamisliti želju i ona će se ostvariti.

22. decembra nas očekuje poslednji i najjači Pun Mesec u ovoj godini, koji će biti u Raku, u četvrtom polju kuće i porodice. Emocije će biti veoma naglašene, a kako će Mesec biti i u aspektu sa Saturnom, stvari neće biti jednostavne. Mnoge osobe se mogu vraćati u prošlost kroz sećanja, koja mogu biti ili dobra ili bolna, što zavisi od aspekata u ličnom horoskopu.

Sada bi trebalo da obratimo pažnju na porodična okupljanja i proslave. Izbegavajte rasprave i gledajte da okupljanja dovedete u energiju ljubavi, topline i harmonije. Kako će Venera iz Škorpiona praviti dobar aspekt s Neptunom, onda može biti i dobrih šansi da vaše negativne emocije transformišate u harmoniju i ljubav.

Mnogi znakovi mogu imati lepa i harmonična događanja tokom ovog Punog Meseca, ali neki mogu imati stresan i težak period.

Prognoza po znakovima:

Ovan

Kod vas se Pun Mesec događa u vašoj četvrtoj kući, što je vezano za vašu kuću, porodicu, majku, domovinu… Mnoge osobe mogu imati sećanja na prošlost, ma kakva god da je bila i mogu osetiti nostalgiju, a neki se mogu odlučiti i za preseljenje.

Bik

Kod vas se Pun Mesec događa u trećem polju koje se odnosi na braću, sestre, susede, saobraćaj, bliske prijatelje i sve što je vezano za simboliku trećeg polja. Mogu vas okupirati dugi razgovori, šetnje, pisanje. Oprezno u saobraćaju i pazite šta i s kim pričate. Imaćete dosta dobar i uspešan kraj godine, ako su aspekti povoljni.

Blizanac

Kod vas se Pun Mesec događa u drugom polju što je povezano s finansijskim stanjem. Moguće je da bude većeg priliva novca ili da se dogodi neki izdatak. Dobici su mogući iz raznih izvora zarade koja može biti povezana sa ženama.

Rak

Ovaj Pun Mesec se odvija u vašem znaku pa možete očekivati razne nalete emocija, od zanesenosti, romantike pa do nervoze i tužnih sećanja. Sada se ne preporučuje ulaziti u rasprave, vraćati se u sećanja jer od toga nikakve koristi. Okupite vašu porodicu i polako se pripremite i dogovorite za predstojeću godinu.

Lav

Kod vas se Pun Mesec događa u vašem dvanaestom polju što nimalo nije lako za vas i vašu senzibilnost, ranjivost, sklonost depresiji, povlačenju u samoću, očajanje i izolaciju. Mnogi Lavovi sada mogu sebi postaviti pitanje ko su i šta su uradili u životu. Ne prepuštajte se tim emocijama jer već od početka januara kreću mnogo lepši dani.

Devica

Kod vas se Pun Mesec događa u vašem jedanaestom polju što je usko povezano s prijateljima, planovima, nadama, željama, očekivanjima. Mnoge Device sada mogu doživeti lepe emocije, podršku i pomoć s mnogih strana. Nešto što je bilo u mašti, baš sada se može realizovati.

Vaga

Kod vas se Pun Mesec događa u vašem polju karijere i uspeha pa vam može dati želju za usponom, ali kod pojedinih osoba može doći i do pada karijere, zavisno od aspekta. Moguće su i promene na poslu. Kako je deseto polje i polje roditelja, onda možete očekivati i pomoć od jednog roditelja.

Škorpion

Kod vas se Pun Mesec događa u vašem devetom polju koje je povezano s učenjem, putovanjem, duhovnošću pa možete očekivati daleka putovanja, uz pomoć neke ženske osobe. Naglašeni su poslovi i projekti u inostranstvu ili sa strancima. Ako vam je Mesec negativno aspektovan, onda bi trebalo da budete oprezni na putovanjima i u odnosu s ženama.

Strelac

Kod vas se Pun Mesec događa u vašem osmom polju što stvara depresije, strahove, bolesti, a u pozitivnom aspektu nasledstva, socijalnu pomoć, osiguranja, stipendije. Kada se odnosi na pozitivan aspekt, onda su moguće i transformacije i da uđete u nešto bez straha od posledica. Vi imate zaštitnika u Jupiteru – pa će sve biti lakše.

Jarac

Kod vas se Pun Mesec događa u sedmom polju partnera, kako ljubavnih, tako i poslovnih. Mnogi Jarčevi sada mogu da imaju dosta uspeha u javnosti, da budu popularni dok će pojedini uživati u dubini ljubavi sa svojim partnerom. Ovaj aspekt za vas može odrediti budućnost vezano uz partnera i javni život, što određuje vaš lični  horoskop.

Vodolija

Kod vas se Pun Mesec događa u vašem šestom polju što vam može dati popularnost kod kolega, a možete biti i okruženi ženama na poslu. Kako je Mesec promenjiv tako i vi možete imati neke promene na poslu ili u svakodnevnom životu. Ako vam je Mesec negativno aspektovan, onda može doći do zdravstvenih problema ili do problema na poslu.

Ribe

Kod vas se Pun Mesec događa u vašem petom polju dece, ljubavi, zabave, igara na sreću pa možete imati sreće u svemu što je simbolika ovog polja. Mnogi se mogu zaljubiti, a pojedini, zbog lošeg aspekta mogu imati problema u vezi. Usmerite sada pažnju na porodicu.

Izvor: atma.hr/ astrolog Željka Knežević

Foto: pixabay.com

Check Also

LEKOVITA HRANA: Recept za supu koja je do 100 puta efikasnija od antibiotika!

U sezoni virusa i gripa, malo ko se izvuče bez posete lekaru, injekcija i antibiotika. …

Ostavi komentar

avatar
  Pretplati se  
Obavesti me o
error: Content is protected !!