Home / Astrologija / HOROSKOP ZA FEBRUAR 2019: Otkrijte šta MESEC ZALJUBLJENIH donosi vašem znaku!

HOROSKOP ZA FEBRUAR 2019: Otkrijte šta MESEC ZALJUBLJENIH donosi vašem znaku!

Pre nego što pređemo na prognozu za svaki znak zodijaka posebno, pročitajte, ukoliko vas zanima, DETALJNO kako će se planete kretati u februaru i kako će to uticati na nas u svim sferama života. Ukoliko ste, pak, nestrpljivi da odmah pročitate šta očekuje baš vaš znak u februaru, idite do kraja ovog teksta, tu počinje prognoza za svaki horoskopski znak posebno.

GENERALNA PROGNOZA ZA FEBRUAR 2019.

Prva tri dana februara 2019. godine su pod uticajem napetog, čak eksplozivnog aspekta između Marsa i Plutona. Kako dani odmiču situacija se smiruje i planete su u više prijateljskom odnosu.

4. februara Mlad Mesec u Vodoliji ( u konjunkciji sa Suncem u Vodoliji) popravlja društveni život, povoljan je za nova poznanstva. Sve što je novo delovaće fascinantno i privlačno.

Sekstil između Saturna i Neptuna pazi na nas ovaj mesec, a najsnažniji uticaj je od 1. do 14. februara. Sanjarićemo o stvarima (u vezi sa kojima do sada nismo baš ništa preduzeli da ih ostvarimo) i pokušaćemo da ih realizujemo koliko god je to moguće. Ovaj aspekt kod određenih ljudi može probuditi potrebu da nametnu svoj autoritet drugima, bilo da se radi o moralu, religiji, pravdi i slično.

Saturn, Pluton i Južni Čvor su u Jarcu, a pridružuje im se i Venera nakon 4. februara. Potreba za emotivnom stabilnosti i strukturom biće naglašena. Ovo dolazi i uz Marsovu energiju, iz Ovna, do 14. februara.

10. februara Merkur ulazi u Ribe. Osećaji, snovi, vizije i intuicija upravljaju umom. Tu nema mesta za logično razmišljanje. postajemo dobri slušaoci.

Energija koja dolazi od Marsa iz Ovna i od konjunkcije s Uranom (11. – 14. februara) je impulsivna (možda čak i agresivna) i brza. Gura u ishitrene akcije ili previše revolucionarne, zatim u rizik bez svrhe. Često će se osećati napetost ili bi se mogli odlučiti za pohode i neke svoje borbe, budući da je prisutan i uticaj Jupitera iz Strelca. Ili se može dogoditi da iskoristimo energiju Jarca i da kontrolišemo svoju naglu narav ili smislimo strategiju za ostvarenje dugoročnih ciljeva pre nego što napravimo nered u svom životu.

Društveni život bit će haotičan i ispunjen sukobima, agresivnim ponašanjima, nezgodama, nekontrolisanim ispadima, ali i anarhijom. Unutašnji pritisak može postati neizdrživ, posebno kod nepromišljenih osoba. Ali, ima šanse i za inovacije i za oslobođenje od iritantnih situacija ili osoba, jer ćemo smoći snage da pokrenemo promene.

14. februara Mars ulazi u Bika, a to je znak u kojem se ne oseća baš prijatno. To ne bi trebalo da nas  zaustavi da energiju koristimo na konstruktivan način. Povezivanje s prirodom i prizemljenje je vrlo važno za zdravlje. U vezama tradicija postaje važna, pa ovo nije povoljno vreme za eksperimentisanje i inovacije. Trebalo bi iskoristiti taj period i dovršiti sve što smo započeli dok je Mars bio u Ovnu. To je vreme kada bi takve inicijative trebalo da donesu rezultate i kroz koje bi trebalo da prepoznamo vlastitu vrednost.

S druge strane, savetujemo da pažljivo selektujete odnose i projekte, zavisno od toga koliko vam vrede. Nakon tog nećete gubiti vreme na nepotrebno i moći ćete da ostvarite bolje rezultate. Najbolje je da ostanete prizemljeni i da se koncentrišete se na konkretne, najvažnije stvari.

S Merkurom u Ribama 10. februara, kojem će se pridružiti i Sunce 19. februara, neće nedostajati inspiracije, mašte, ideala i ljubavi. Intuicija će biti izoštrena, mada može doći do samozavaravanja, najviše 18. i 19. februara (Merkur je u konjunkciji s Neptunom). Nenamerno se može dogoditi da izokrenemo istinu ili stvarnost ili da se zavaramo. U ovom periodu umetnici će zasigurno naći svoju muzu.

19. februara Pun Mesec u Devici (Sunce u Ribama u opoziciji s Mesecom u Devici). Potreba za organizacijom i uspostavom reda, čak i kada su osećaji u pitanju. Verujte životu i pustite neka teče, ne mora sve biti onako kako očekujemo.

Imajmo na umu Merkur – Jupiter kvadrat 22.  – 23. februara, a to je predispozicija za preterano govorenje, namerno ili nenamerno iskrivljavanje slike realnosti, zavisno od naših želja, snažna želja da se bude u pravu, po bilo koju cenu i slično. U tom periodu teško da će biti konstruktivnih razgovora. Savetujemo da izbegavate važne transakcije, potpisivanje ugovora, investicije i pregovore u poslednjoj dekadi meseca.

Evo kako će se kretanje planeta odraziti na ljubav i veze svakog znaka zodijaka u februaru 2019. godine. Pa krenimo redom. Na stranici 2 je prognoza za znak OVAN, na stranici 3 za znak BIK i dalje redom, kako su znaci poređani u zodijaku.  

Check Also

LEKOVITA HRANA: Recept za supu koja je do 100 puta efikasnija od antibiotika!

U sezoni virusa i gripa, malo ko se izvuče bez posete lekaru, injekcija i antibiotika. …

Ostavi komentar

avatar
  Pretplati se  
Obavesti me o
error: Content is protected !!