Home / Astrologija / Odaberite broj i saznajte šta vam ANĐELI poručuju za narednu sedmicu!

Odaberite broj i saznajte šta vam ANĐELI poručuju za narednu sedmicu!

Svaki od ovih brojeva i brojčanih nizova krije određenu anđeosku poruku za narednu nedelju.

NE OBRAĆAJTE PAŽNJU NA SREĆNE BROJEVE, NA ZNAČENJA KOJA TI BROJEVI IMAJU INAČE. BROJEVI SU TU SAMO DA VAS DOVEDU DO VAŠE PORUKE I NEMAJU NIKAKVO POSEBNO ZNAČENJE.

Zažmurite i svesno dišite nekoliko trenutaka, koliko god je potrebno da se opustite. Kada ste u miru, zamolite anđele da vas usmere na onaj broj koji nosi pravu poruku za vas.

Nemojte birati više od jednog broja jer možete dobiti oprečne poruke.

PROČITAJTE I: ZNAČENJE DANA U SEDMICI: Šta raditi, a šta izbegavati u određene dane?

Ako ste izabrali:

1111

Anđeli ti donose poruku od osobe koja je preminula. Osoba je nastavila sa svojim putem, u miru je i želi da budeš dobro.

U Bibliji je rečeno: ‘’Pusti mrtve da sahrane mrtve’’.

Ukoliko suviše patimo za osobama koje su prešle na drugu stranu, naša patnja pomešana sa njihovom vezanošću može da dovede do zadržavanja duše više neg što bi trebalo.

Smrt je samo prelaz u drugačije stanje, ne i večni rastanak. Znaj da ćete se sresti ponovo.

Osoba na koju misite je ponosna na vas i bodri vas u svim vašim naumima.

Njena želja je da uživate u životu.

PROČITAJTE I: SAZNAJTE VAŠ BROJ USPEHA I NOVCA: Sreća i bogatstvo posebno prate ova tri broja!

101

Tvoja velika želja je na ivici manifestacije. Nastavi kao i do sada. Tvoj dosadašnji trud donosi plodove, uradio si sve kako je trebalo.

Ne strahuj. Tvoji strahovi u ovom momentu mogu da blokiraju tvoj napredak i uspore manifestacije.

Velika želja koju imaš je deo tvoje životne svrhe i treba da se ostvari. Ukoliko ti sebe ne uskratiš pobede, to niko drugi ne može da uradi.

Odlučnost je uvom momentu najvažnija. Ne gubi nagradu iz vida, ali opet stoj čvrsto na zemlji i svaki korak koji praviš, pravi sa odlučnošću.

2222

Ako želiš da izlečiš situaciju koja te trenutno muči, vreme je da razmotriš stavove drugih, ali bez osude. Ne moraš prihvatiti tuđe mišljenje, ali je potrebno da ga istinski čuješ i potpuno razumeš. Ova situacija se neće razrešiti sve dok ne izgradiš most. Upamti, kada dođe do konflikta, nije dobro za tebe da razmišljaš kako ti je određena osoba protivnik. Umesto toga, razmišljaj kako ste ti i ta osoba udruženi protiv problema. To će dovesti do toga da sa drugom vibracijom prilaziš situaciji.

Budi odlučan u zastupanju svog stava, ali pazi na koji ga način iznosiš. Ne iznosi ga sa ratobornom energijom. Iznesi ga sa istinskom željom da druga strana zazume.

PROČITAJTE I: HOROSKOP ZA FEBRUAR 2019: Otkrijte šta mesec zaljubljenih donosi vašem znaku!

99

Oprez! Dobro razmotri ovu situaciju pre nego što kreneš napred. Izbegavaj bilo kakva brzopleta delovanja jer u ovom momentu jako puno koštaju.

Pre nego što počneš sa aktivnostima koje su vezane za odluke koje treba da doneseš ili situacije koje treba da rešiš, uzemlji se. Vežbaj svesnost i svesno idi na sve sastanke i kroz sve svoje obaveze. Ukoliko neko vrši protisak na tebe, pazi da ne reaguje naglo.

Moguće je da postoje zakulisne radnje ili neki aspekti određenih situacija za koje tek treba da saznaš.

888

Samo tako nastavi i ne prihavataj ne kao odgovor! Očekuj čudesna rešenja. Ti u ovom momentu maglovitom brzinom ideš iz tame ka svetlu. Jedino što može da te blokira je tvoja ideja da je nešto nemoguće. Zamoli anđele da ti pomognu da pustiš stare ideje o tome šta je moguće, a šta nije. Nemoj se plašiti da rizikuješ. U ovoj situaciiji se rizik isplati.

PROČITAJTE I: BIĆETE IZNENAĐENI KOLIKO JE TAČNO: Dan rođenja otrkiva sve o vama

777

Ako ti se u ovom momentu sve ruši, ruši se da bi se ponovo izgradilo na bolji način.

Moguće je da te trenutno muči osećaj potištenosti i usamljenosti. Propuštene prilike iz prošlosti donose razočarenje, koje blokira mogućnost promene.

Ove emocije koje osećaš su dobar pokazatelj stvari na kojima bi trebalo poraditi. Svaka patnja je pokazatelj. Nemoj tonuti u samosažaljenje. Uzmi svesku i olovku u ruke, odradi dubinsku analizu svog trenutnog stanja, svojih osećaja i zašto su tu. U tom procesu, saznaćeš koji su sledeći koraci koje treba da preuzmeš.

Posle kiše dolazi sunce.

0

Nova veza na pomolu sa principijalnom,samouverenom, snažnom osobom koja zna šta želi i ima snažna moralna načela. Moguće da je ovo neko ko dolazi iz inostranstva i ko želi ozbiljnu vezu, brak.

Za one u vezi: Brak je na pomolu.

PROČITAJTE I: KINESKI HOROSKOP ZA 2019. – Otkrijte šta vas očekuje u godini svinje!

4

Događaji koji se odvijaju maglovitom brzinom. Uzmi malo vremena za sebe da sagledaš ovu situaciju.

Situacija koja iziskuje kreativna rešenja i korišćenje intelekta.

Uprkos svim poteškoćama i povećanom broju aktivnosti, uspevaš da ostvariš sve što planiraš. Moguće da u tvoj život dolazi ili da rarađuješ sa osobom koja je izuzetno inteligentna, ponekad i malo bezobrazna. Neko zanimljiv, neustrašiv i neumoran.

Ipak, pre svake odluke, pokušaj da se distanciraš i razmišljaš u miru. Tada ćeš dobiti poruke svojih vodiča. Možda ti deluje kao da bi to uzelo previše vremena koje i onako nemaš, ali ako to ne učiniš, moguće da ćeš donositi pogrešne odluke koje će mnogo da te koštaju.

5

Romantizovanje prošlosti i impresije izetinjstva koje utiču na odnose sa tvojom decom ili sa tvojim unurašnjim detetom.

Mogućnost da stupite u kontakt sa starim prijateljima ili obnovite vezu koja se okončala.

Dobro vreme za rešavanje starih problema koje blokiraju protok energije u sadašnjosti.

Isto tako, važno je da u ovom momentu kroz nove situacije prolazite otvorenogg srca poput deteta, i da ispoljite svoju dečiju kreativnost.

PROČITAJTE I: U KOM HOROSKOPSKOM ZNAKU STE ZAPOČELI LJUBAVNU VEZU? Evo kakva vas sudbina čeka!

1

Loš tajming za nove projekte. Dobri planovi koje treba dovršiti i doraditi. Iskrsava nešto novo, događa se više stvari nego što si svestan u ovom momentu.

Budi temeljan. Moguće je da tvoji planovi imaju propuste.

Autor:  Isidora Karišik, intuitivni Tarot reader – life coach i Reiki instruktorka (facebook.com/andjeoski-tarot)

Foto: pixabay.com 

Check Also

LEKOVITA HRANA: Recept za supu koja je do 100 puta efikasnija od antibiotika!

U sezoni virusa i gripa, malo ko se izvuče bez posete lekaru, injekcija i antibiotika. …

Ostavi komentar

avatar
  Pretplati se  
Obavesti me o
error: Content is protected !!